欢迎您,请登录 或注册
设为首页 | 点击收藏 | 咨询热线:QQ:1464534191 
报考
辅导
试题
网校
面授
    您现在的位置:31省市学位英语网>>北京>>经典试题库
北京学位英语预测试卷三
2014-04-17 14:27     来源:31省市学位英语网  [ ]

北京学位英语预测试卷三

Part I Reading Comprehension (30%) Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choi

    A youngster''s social development has a profound effect on his academic progress. Kids who have trouble getting along with their classmates can end up behind academically as well and have a higher chance of dropping out (退学). In the early grades especially, experts say, youngsters should be encouraged to work in groups rather than individually so that teachers can spot children who may be having problems making friends. "When children work on a project", says Lillian Kate, an educational professor at the University of Illinois, "they learn to work together, to disagree, to think, to take turns and lighten tensions. These skills can''t be learned through lecture. We all know people who have wonderful technical skills but don''t have any social skills. Relationships should be the first R."

    At a certain age, children are also learning to judge themselves in relation to others. For most children, school marks the first time that their goals are not set by an internal clock but by the outside world. Just as a 1-year-old struggling to walk, a 6-year-old is struggling to meet adults'' expectations. "Young kids don''t know how to distinguish between effort and ability." says Professor Hill, an early-childhood educator for the state of New Jersey, "If they try hard to do something and fail, they may conclude that they will never be able to accomplish a particular task. The effects of obvious methods comparison such as posting grades can be serious", says Hills, "a child who has had his confidence really damaged needs a rescue operation".

 

 

1. The author seems to think that a kid's poor relationship with his classmates would________.

A have negative effects on his study

B develop his individualism but limit his intelligence

C eventually lead to his leaving school

D have nothing to do with his achievements in a course

答案:A

 

细节题。第一段第二句提到“Kids who have trouble getting along with their classmates can end up behind academically as well and have a higher chance of dropping out.”与同学相处不好有可能使学习退步,而且辍学的可能性也变大了。C最具干扰性,人际关系不好,并不一定都会辍学。

 

2. In the first paragraph, the word "spot" means________.

A teach

B help

C find

D treat

 

答案:C

 

词汇题。“…youngsters should be encouraged to work in groups rather than individually so that teachers can spot children who may be having problems making friends.”根据句意,老师鼓励孩子参加集体活动,这样他们才能发现哪些孩子不善于与同学相处。由此可推断spot意为“发现。”

 

3. For most children, school makes them understand________.

A that it is society rather than individual that decides one's future

B that they can meet the social needs

C that one's effort and one's ability can be two quite different matters

D that social needs and individual needs have nothing in common

答案:A

 

细节题。第二段第二句说“For most childrenschool marks the first time that their goals are not set by an internal clock but by the outside world.”对于大多数孩子来说,学校让他们首次意识到他们的目标不是由自己说了算,而是受社会的影响的。

 

4. Which of the following is most unlikely for the author to do?

A To talk to the students who have mental problems.

B To help students develop a feeling of self-respect.

C To keep a student from playing alone.

D To announce a student's scores in public.

 

答案:D

 

细节题。文章提到“The effects of obvious methods comparison such as posting grades can be serious”,采取明显的比较优劣的方法,如公布学生的分数,会产生严重的后果,因此,作者是不会这样做的。

 

5. Which of the following is the major concern of the passage about a student's needs?

A Individualism and cooperation.

B Academic success and independent thinking.

C Socialization and feeling of confidence.

D Intelligence and respect.

 

答案:C

 

主旨题。文章的第一句和最后一句就是本文所关心的问题:“A youngster's social development has a profound effect on his academic progress.”“Timesa child who has had his confidence really damaged needs a rescue operation.”可以看出,本文对孩子的社会化和自信心非常关注。

    Man is a land animal, but he is also closely tied to the sea. Throughout history the sea has served the needs of man. The sea has provided man with food and a convenient way to travel to many parts of the world. Toady, experts believe that nearly two-thirds of the world''s population live within eighty kilometers of the seacoast.

    In the modern technological world the sea offers many resources to help mankind survive. Resources on land are beginning to grow less. The sea, however, still offers hope to supply many of man''s needs in the future.

    The riches of the sea yet to be developed by man''s technology are impressive. Oil and gas explorations have existed for nearly thirty years. Valuable amounts of minerals such as iron, copper and so on exist on the ocean floor.

    Besides oil and gas, the sea may offer new sources of energy. For example, warm temperature of the ocean can be used as the steam in a steamship. Sea may also offer a source of energy as electricity for mankind.

    Technology is enabling man to explore even deeper under the sea. It is obvious that the technology to harvest the sea continues to improve. By the 2050.

    Experts believe that the problems to explore the food, minerals and energy resources of the sea will have been largely solved.

 

 

6. What is the beat title for the passage?

A Needs of Man.

B Sea Harvest and Food

C Sea and Sources of Energy

D Sea Exploring Technology.

 

答案:D

 

这篇文章主要讲的海洋资源的利用。作者一直在强调,技术在海洋资源探测中所起到的重要作用。并在文章结尾说,随着技术的进步,从海洋中发掘食物、矿物和新能源的问题将在很大程度上得到解决。

 

7. It can be inferred from the passage that______.

A man hasn't completely made use of the riches of the sea

B technology for exploring the sea has been solved

C harvesting rice in the sea will be made possible

D in the near future man can live on the ocean floor

 

答案:A

 

人类还没有完全利用海洋的丰富资源。文章的第二段提到,随着陆地资源的日益枯竭,海洋还能为人类未来的需求提供资源。第三段的开头承接说,海洋可开发的丰富的资源是非常惊人的。所以选A

 

8. Why does the author mention a steamship?

A To illustrate that man can make use of sources of energy from the sea.

B To show that a steamship is better than other kinds of ships.

C To argue that man should use steamships.

D To indicate that it is warmer in the ocean than on land.

 

答案:A

 

作者在文章中提到蒸汽船,就是为了说明人类可以利用很多种海洋资源。文章第四段说,除了石油和天然气,海洋还提供了很多新能源,接着就以蒸汽船为例证明这一点。

 

9. According to the author, technology is important because______.

A resources on land are running short in ten years

B man can use it to explore the deeper sea

C it is a lot of fun diving into the sea

D ancient people used it to explore the sea

 

答案:B

 

人类可以利用技术开发深海。第三段第一句作者提到,人类利用技术可以开发的海洋资源是惊人的。其他三项都没有提到。

 

10. According to the author, when will the problems to explore the deeper sea largely be solved?

A In the next generation.

B By the end of the 20th century.

C In the near future.

D By the middle of the 21st century.

 

答案:D

 

21世纪五十年代。就是2050年左右。

    Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but I also explain that there''s a big difference between "being a writer" and writing. In most cases these individuals are dreaming of wealth and fame, not the long hour alone at a typewriter. "You''ve got to want to write," I say to them, "not want to be a writer".

    The reality is that writing is a lonely, private and poor-paying affair. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded. When I left a 20-year career in the U.S. Coast Guard to become a freelance(自由栏目 )writer, I had no prospects at all. What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building. It didn''t even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used manual typewriter and felt like a genuine writer.

    After a year or so, however, I still hadn''t gotten a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that I barely made enough to eat. But I knew I wanted to write, I had dreamed about it for years. I wasn''t going to be one of those people who die wondering: What if ? I would keep putting my dream to the test even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is the shadowland of hope, and anyone with a dream must learn to live there.

 

 

11. The passage is meant to______.

A warn young people of the hardships that a successful writer has to experience

B advise young people to give up their idea of becoming a professional writer

C show young people it's unrealistic for a writer to pursue wealth and fame

D encourage young people to pursue a writing career

 

答案:A

 

这道题考察考生对文章的整体把握能力。作者在开头便点明写作和成为作家是不同的,指出 很多年轻人的想法是不成熟的。接下来又以亲身经历说明成为作家的艰辛。

 

12. What can be concluded from the passage?

A Genuine writers often find their work interesting and rewarding.

B A writer's success depends on luck rather than on efforts.

C Famous writers usually live in poverty and isolation.

D The chances for writer to become successful are small

 

答案:D

 

一个作家成功的比率是非常小的。在文章的第二段中提到For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded.虽然有一些可以得到财富,但上千的作家的努力却得不到回报。说明作家成功是非常困难的。

 

13. Why did the author begin to doubt himself after the first year of his writing career?

A He wasn't able to produce a single book.

B He hadn't seen aching for the better.

C He wasn't able to have a rest for a whole year.

D He though that he lacked imagination.

 

答案:B

 

作者在从事写作的第一年怀疑自己是应为他没有看到情况比一开始有所好转。

 

14. …people who die wondering: What if ?(Para-3) refers to "those_____".

A who think too much of the dark side of life

B who regret giving up their career halfway

C who think a lot without making a decision

D who are full of imagination even upon death

 

答案:C

 

因为这些人总去问what if,说明他们总是犹豫不决,对自己的未来举棋不定,做不出最终决定。

 

15. Shadowland in the last sentence refers to_____.

A the wonderland on often dreams about

B the bright future that one is looking forward to

C the state of uncertainty before one's final goal is reached

D a world that exists only in one's imagination

 

答案:C

 

这道题考察对词汇的理解。shadowland是指一种在目标实现前的不确定状态。

Part II Vocabulary and Structure (30%) Directions: In this part, there are 30 incomplete sentences. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding lett

16. I must tell you how________ a letter from you.

 

A pleased I was to receive

B pleased I was to receiving

C was I pleased to receive

D pleased I was receiving

 

答案:A

 

感叹句的用法。以how引导的感叹句,后接形容词或副词,因此可以排除Cbe pleased to do sth.乐意做某事,因此只有A正确。我必须告诉你收到你的信后我是多么高兴。

17. We were very disappointed at the_____ to our advertisement, and our products didn''t sell well.

  A replies

B response

C answers

D words

 

 

答案:B

 

此题考查的是名词辨析。A回复,多为信件或电话用语,B回应,C答案,与问题相搭配:D话语,这里是说“对我们广告的____”,应该是“回应”,故选B

18. The doctor advised her that she________ enough rest before going back to work.

  A to get

B get

C gets

D got

 

 

答案:B

 

虚拟语气。在表示命令、建议、要求等一类动词后面的从句中用虚拟语气:(should)+动词原形。医生建议她充分休息好后再重返工作。

19. Isn''t that________ they call peace and friendship?

  A which

B this

C what

D where

 

 

答案:C

 

表语从句。引导词用what。这难道不就是他们所谓的和平与友谊吗?

20. _________at Harvard, he began to write his essay.

  A Busy was as he

B Busy as was he

C Busy as he was

D As was he busy

 

 

答案:C

 

本句考查让步状语从句的用法。as引导让步状语从句时,句子部分倒装。如:Young as he ishe knows a lot of things.虽然他年龄不大,可知道的事情很多。本句意思是:“虽然他在哈佛大学很忙,但他又开始写作了。”

21. The mother didn''t know_________ to blame for the broken glass as it happened while she was out.

  A who

B when

C how

D what

 

 

答案:A

 

本题考查动词不定式疑问式的用法。连接代词或副词+不定式构成了不定式的疑问式,在句子中可以做主语、宾语、表语和状语。如:MrLi taught us how to work out the difficult problem先生教我们如何解难题。本句的意思是:“杯子摔碎了,妈妈不知道该责备谁,因为当时她出去了。”

22. Charles Dickens_________ many wonderful characters in his novels.

  A invented

B discovered

C uncovered

D created

 

 

答案:D

 

他在他的文章中创造了许多精彩的片段。invent发明discover发现uncover无盖的create创造。

23. This new coat cost me_________ the last one I bought two years ago.

 

A three times

B three times as much as

C three times as much

D three times much as

 

答案:B

 

和某物一样多,as much as,如说是多少的几倍,则是x times as much as。因此选B

24. I don''t think it advisable that Tom_________ to the job since he has no experience.

  A be assigned

B is assigned

C will be assigned

D has been assigned

 

 

答案:A

 

it advisable that……”从句虚拟语气“should do should可省略。

25. Robots have already________ human tasks in the industrial field.

  A taken on

B taken out

C taken up

D taken over

 

 

答案:A

 

短语辨析。take on承担,从事,如:Don't take on too much workthe extra cash isn't worth it.别干的太多了,为那点加班费不值。take out带出去(吃饭或看电影),如:We're taking my folks out for a meal next week.我们下周带家人去下馆子。take up开始从事,占据,如:Roger took painting up for a whilebut soon lost interest.罗杰画了段时间画,但很快就没兴趣了。take over接管,接收,如:Do you think you'd be able to take over me when I'm gone?我不在时你有能力接管我的工作吗?A符合题意。[译文]机器人在工业领域已经承担了一些人类的工作。

26. Do you feel like_________ today?

 

A having something eaten

B having something to eat

C to have something eaten

D to have something to eat

 

答案:B

 

feel like doing sth.:想要做某事,固定搭配。have sth. to eat吃点儿东西。因此B为正确答案。本句的意思为:“今天想吃点什么?

27. The children lined up and walked out_________.

  A in place

B in condition

C in order

D in private

 

 

答案:C

 

本题考查的是in的有关短语。本句的意思是孩子们排起队按顺序走出来。因此选in order。,有秩序地。in place:在适当的位置;in condition在…情况下;in private:私下,秘密的。

28. It turned out that the man was an excellent policeman working in New York,_____ had contributed a lot to the case.

  A that

B which

C who

D where

 

 

答案:C

 

此题考查的是非限定性定语从句,表示对前面句子的补充说明。Who指代前面的policeman,这句话的意思为;原来那人是在纽约工作的优秀警察,他为这个案子贡献很多。

29. It is a good idea for parents to monitor the_________ as well as the kind of television that their children watch.

  A number

B size

C amount

D screen

 

 

答案:C

 

“让父母监督孩子看电视的数量及种类是个好主意”第一项指可数名词,第二项尺码,最后一项,屏幕,都不符合。Camount数量,可用于不可数名词。

30. By no means_________ our mistakes.

  A we ought ignore

B we ought to ignore

C ought we ignore

D ought we to ignore

 

 

答案:D

 

本题考查语序倒装。by no means决不。这一短语搭配和only一样,放在句首即表示后面的语序应该颠倒,所以选D

31. Once_________ of the necessity of a move, he worked hard to find a new home.

  A convinced

B be convinced

C convincing

D having convinced

 

 

答案:A

 

be convinced of相信,确信;“Once……”引导分词短语作状语,省略了be动词。

32. Since there isn''t much time left, you can just tell us about it_________.

  A in detail

B in short

C in all

D in brief

 

 

答案:D

 

时间不多了,你就把事情简单得告诉我把。In brief表示简明的in short只表示简言之。

33. Beijing is well_________ its beautiful scenery and the Great Wall.

  A known as

B known to

C known about

D known for

 

 

答案:D

 

本题考查的是Be well known for:因…而闻名。Be known to sb,为…熟知;be known as作为…而闻名。这句是说北京因风景美丽和长城而闻名,故选D

34. He got a job so that he could be independent_________ his parents.

  A on

B in

C of

D from

 

 

答案:C

 

be independent of…:独立于……之外,不受……支配;固定搭配。ABD,无此搭配。本句的意思是:“他找到了工作,因此他就不依赖父母了。”因此C最符合题意。

35. It was not until it got dark_________ working.

 

A that they stopped

B when they stopped

C did they stop

D that they didn't stop

 

答案:A

 

本题考查的是强调句型。It is not untilthat是对notuntil结构的强调,意思是直到什么时候才…。本句的意思是直到天黑他们才停止工作。

36. If the wounded soldier had been given first_________, he would not have died.

  A help

B aid

C care

D attention

 

 

答案:B

 

first aid表示急救这句话的意思是如果这个受伤的战士能得到及时的治疗,他就不会牺牲。

37. When I say that someone is in Shanghai for good, I mean that he is there_________.

  A to find a good job

B for the time being

C to live a happy life

D for ever

 

 

答案:D

 

For good是永久的意思,因此选forever

38. English is used by more people than is_________ language except Chinese.

  A any

B any other

C other

D all other

 

 

答案:B

 

本题考查的是比较级的说法。表示除自己外任何一个用any other+名词单数。例如:China is larger than any other country in Asia(因为中国属于亚洲)或:China is larger than any country in Africa(因为中国不属于非洲)

39. After the war, a new school building was put up_____ there had once been a theatre.

  A that

B where

C which

D when

 

 

答案:B

 

此题考查的是where引导的地点状语。这句的意思是:战后,在曾经是剧院的地方新建了一所教学楼。

40. Yesterday Mr.  Smith gave a vivid_________ of his recent visit to China.

  A dialogue

B idea

C tale

D account

 

 

答案:D

 

本题考查四个名词的辨析。Daccount:述说,说明。因此符合题意。本句的意思是:“昨天,史密斯先生惟妙惟肖地给我们讲述了他近期到中国的访问。”Dialogue:对话。idea:想法。tale:神话。

41. ——_________does Mr. Johnson go to London on business?   ——At least once a month.

  A How many

B How long

C How often

D How

 

 

答案:C

 

本题考查的是疑问词的选择。根据回答:至少一个月一次,所以问题应该是MrJohnson多长时问去一次伦敦出差?A:多少;B:多久;C:多久一次。

42. Mary said to me, "Had I seen your bag, I________ it to you."

  A will return

B must return

C could return

D would have returned

 

 

答案:D

 

针对过去时态的虚拟语气。玛丽对我说:“要是我见过你的包,我肯定已经还给你了。”

43. The shortage of energy is getting worse. It________ an immediate solution.

  A calls off

B calls up

C calls for

D calls at

 

 

答案:C

 

短语辨析。call off取消,如:I've called off the trip.我取消了旅行。call up召集;打电话;使人想起,如:He called me up from New York.他从纽约打电话给我。call for要求,需要;叫某人来,如:The situation calls for prompt action.形势所迫,必须立即采取行动。call at并无此搭配。根据句意,应选C。能源短缺问题越来越严重了,必须马上解决。

44. I meant_________ you , but I''m afraid I forgot.

  A ringing

B being ringing

C to ringing

D to ring

 

 

答案:D

 

这句的意思是,我本要给你打电话呢,meant to do sth表示本来要做某事。

45. In winter, animals have a hard time________ anything to eat.

  A to find

B to finding

C to find out

D finding

 

 

答案:D

 

习惯用法。have a hard time doing sth.使某人做某事很难,如:You'll have a hard time proving that.你将很难证明那件事。[译文]冬天里动物觅食很困难。

Part III Identification (10%) Directions: Each of the following sentences has four underlined parts marked A, B, C and D. Identify the one that is not correct. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the cente

46. The room, (which) window (faces) the south, is (the nicest) one of all (on) this floor.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:A

 

应改为whose。此处关系词做window的定语,只能用whose

47. (Where) did the accident (in which) your friend (was hurt) (took place)?

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:D

 

应改为take place。前面有助动词,后面的动词用原形。[译文]你朋友受伤的那次事故发生在何地?

48. (Despite) his old (age), he is still (very) (healthful) and often works in the field.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:D

 

应改为healthy.健康的:healthy,有利健康的。

49. The old man (will never) forget the event, (that) (has changed) his life (ever since).

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:B

 

应改为which这是非限制定语从句,逗号后面应用which引导。

50. Lewis had to travel by bus (as) his car (had been damaged) in an accident some days (before) and he (was failed) to get it repaired.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:D

 

应改为failedFail to do为固定用法,不需要用be

51. (Only when) it (started) to rain (he noticed) that he (had left) his raincoat somewhere.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:C

 

倒装结构。当only提前到句首时,其后用倒装结构。改为did he notice。下雨时他才发现他把雨衣落在某地了。

52. The girl (her father) (is) a famous pianist (learned) to play (the) piano when she was a small child.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:A

 

应改为whose这是个从句,必须有引导词来引导。

53. Her name (sounds) familiar (with) me but I (can''t) tell (who) she is at the moment.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:B

 

应改为tofamiliar with sb与某人相熟,但是此句的意思为她的名字听起来很熟悉,familiar to sb,对某人来说很熟悉。

54. (Looking) from another (angle), the painting (would) show (something) different.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:A

 

应改为looked at.画是被看,要用被动,而且是及物短语,故用looked at.而动名词表示主动。

55. (It is) (in) his spare time (when) Robert teaches (himself) English and Japanese.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:C

 

应改为thatIt isthat…是强调句型。本句意思:罗伯特是在业余时间自学英语和日语。

Part IV Cloze (10%) Directions: There are 20 blanks in the following passage, and for each blank there are 4 choices marked A, B, C and D at the end of the passage. You should choose ONE answer that best fit into the passage. Then mark the correspondi

    When I was 16 years old, I made my first visit to the United States it wasn''t the first time I had been B1 . Like most English children I learned French at school and I had often B2 to France, I so I was used B3 a foreign language to people who did not understand B4 . But when I went to America I was really looking forward to B5 a nice easy holiday without any B6 problems.

    How wrong I was ! the misunderstanding began at the airport. I was looking for a B7 telephone to give my American friend Danny a B8 and tell her I had arrived. A friendly old man saw me B9 lost and asked B10 he could help me. "Yes," I said, "I want to give my friend a ring." "Well, that''s B11 " he exclaimed. "Are you getting B12 ? But aren''t you a bit B13 ?" "Who is talking about marriage?" I replied. "I B14 want to give a ring to tell he I''ve arrived. Can you tell me where there''s a phone box?" "Oh!" he said," There''s a phone downstairs."

    When at last we B15 meet up, Danny B16 the misunderstandings to me. " Don''t worry," she said to me . "I had so many B17 at first. There are lots of words which the Americans B18 differently in meaning from B19 . You''ll soon get used to B20 things they say. Most of the time British and American people understand each other!"

 

 

56.

A out

B aboard

C away

D abroad

 

.05

答案:D

 

根据题意应该选在国外,abroad后置。选项B aboard为“在……上”的意思。

 

57.

A gone

B been

C got

D come

 

.05

答案:B

 

应选完成时的状态。去过某地用havehad been to some place

 

58.

A to speak

B for speaking

C to speaking

D to speaking of

 

.05

答案:C

 

根据题意应该为习惯于说外语,用be used to doing的结构。

 

59.

A English

B French

C Russian

D Latin

 

.05

答案:A

 

根据文章内容应该是给不懂英语的人说外语。

 

60.

A having

B buying

C giving

D receiving

 

.05

答案:A

 

have a holiday为度假的固定短语.B选项为买,C为给,D为收到,与题意不符。

 

61.

A time

B human

C money

D language

 

.05

答案:D

 

根据文章意思为没有语言问题。应选语言。A为时间;B为人类;C为金钱。

 

62.

A perfect

B popular

C public

D pleasant

 

.05

答案:C

 

根据文章意思应该打公用电话。选项C为公共的。A为完美的;B为流行的;D为高兴的,愉快的。

 

63.

A ring

B letter

C word

D message

 

.05

答案:A

 

根据上下文作者是要打电话,只有ring有电话的意思。B为信件;C为单词,字;D为信息。

 

64.

A to look

B looking like

C looking

D feeling like

 

.05

答案:B

 

根据文章内容应该是看上去的意思,同时see sb doing sth表状态。D为感觉像,与题意不符。

 

65.

A that

B if

C where

D when

 

.05

答案:B

 

根据文章意思应该是问是否需要帮忙。只有if有是否的意思。

 

66.

A well

B strange

C nice

D funny

 

.05

答案:B

 

根据上下文,由于老人听错了意思,所以觉得奇怪。选项AC都有好的意思,D为有趣的,这里选奇怪的最符合文意。

 

67.

A to marry

B marrying

C to be married

D married

 

.05

答案:D

 

结婚用get married

 

68.

A small

B smart

C little

D young

 

.05

答案:D

 

根据上下文应选年轻的意思,Asmall:小的,Bsmart:灵巧的,Clittle:少的。

 

69.

A very

B just

C so

D just now

 

.05

答案:B

 

just用在这里表示仅仅的意思,very:非常的,so:所以,just now为刚才的意思。

 

70.

A did

B could

C do

D can

 

.05

答案:A

 

表示强调的时候,通常用do,由于本文用过去时态,所以选did

 

71.

A described

B explained

C talked

D expressed

 

.05

答案:B

 

根据文章意思应该是向她解释。Describe:描写,形容;talk:谈话;express:表达。

 

72.

A trouble

B difficulties

C fun

D things

 

.05

答案:B

 

根据文章意思应该选困难,由于和many连用要用可数名词,trouble:困难,不可数,fun:趣事,things:事情。

 

73.

A write

B speak

C use

D read

 

.05

答案:C

 

根据文章应该是在用法上不同。Write:写,speak:说,read:读。

 

74.

A us British

B British us

C us Britain

D we British

 

.05

答案:A

 

我们英国人在这里,us BritishBritain为英国。

 

75.

A such

B these

C some

D all the

 

.05

答案:A

 

这句话的意思是习惯他们所说的这些东西,特指这种用suchSome:一些all the:所有的。

Part V Translation (20%) Section A Directions: In this part, there are five sentences which you should translate into Chinese. These sentences are all taken from the 3 passages you have just read in the part of Reading Comprehension. You can refer ba

76. I would keep putting my dream to the test even though it meant living with uncertainty and fear of fai1ure.

 

 

答案:我仍然会把希望寄托在这次考验上,尽管这意味着面对不确定和对失利的害怕。

 

 

 

77. The advantages and disadvantages of a large population have long been a subject of discussion among economists (经济学家).

 

 

答案:长期以来,人口多的优劣之处都是经济学家们讨论的话题。

 

 

 

78. It wasn''t until the twentieth century that women''s umbrellas began to be made in a variety of colors.

 

 

答案:妇女们用的伞直到二十世纪才开始被做成了不同的颜色。

 

 

 

79. When a hungry man gets a meal, he begins to think about an overcoat, when a manager gets a new sports car, a big house and pleasure boats dance into view.

 

 

答案:当一个饥饿的人吃饱后,他开始想外套,当一个经理得到一辆新跑车后,大房子和游艇就进入他的视野了。

 

 

 

80. Used to TV shows, where everything is quick and interesting, they do not have the patience to read an article without pictures; to read a book that requires thinking; to listen to a teacher who doesn''t do funny things like the people on children''s programs.

 

 

答案:用电视来传授东西比其他方式都较快捷有趣的多。因为人们没有耐心去读一篇没有插图的文章,不愿意去读一本还需要认真思考的书,更不愿意去听老师讲课,因为课堂上没有儿童节目那么有趣。

 

 

 

81. 如果你那时没有及时离开,我无法想象会发生什么情况。

 

 

答案:If you hadn't left in time then, I couldn't image what would have happened.

 

 

 

82. 父母没有预料到孩子的问题这样难回答。

 

 

答案:The parents did not expect it so difficult to answer the child's question

 

 

 

83. 学生应该在上课之前完成家庭作业。

 

 

答案:The students should finish their homework before coming to class

 

 

 

84. 无论多么困难,我也不会失去信心。

 

 

答案:No matter how difficult it is, I will never lose my faith.

 

 

 

85. 每个人都知道,学习对一个人的成长是至关重要的。

 

 

答案:As is known to alllearning is very important to one's growth

 

北京学位英语网络辅导方案
辅导班次学习内容主讲教师课时原价优惠价试听报名
精讲班知识点精讲
查看详情》
韩丽 李海洋
60
¥450
¥198
报名
强化班答题技巧讲解
查看详情》
韩丽 王海洋
17
¥260
¥98
报名
相关文章
网络课堂MORE>
强化班
报名
精讲班
报名
网校名师MORE>
北京学位英语专家,教授学位英语10年,出版学位英语及四六级考试辅导图书20余本。熟悉考试规律,重视答题技巧的讲解。独创简单易学的授课... 详细信息
考试用书MORE>
学员心声MORE>
历时将近两个月的时间终于通过了学位英语考试,在备考的过程中遇到了无数的困难和障碍,都在网校的同学和老师的帮助下度过了。谢谢了!
参加了学位英语网的课程之后,主要是学到了解决问题的方法,不用再死背单词,这是我感到最欣慰的事情!
感谢31省市学位英语网,高效的学习方法,最新的学习资料,最顶尖的教学团队,合理的学习安排和人性的管理!
友情链接: